0
0.00 €
Sulje X

Viinilehti Oy / Viini ja Ruoka 2019

Viini ja Ruoka 2019 | Helsingin Messukeskus

Suomen suurin viiniin ja ruokaan keskittyvä tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa 24.-27.10.2019.

Tuotteet

Tuoteryhmät
X
Juha Berglundin lempi-rieslingit kautta aikain Pe 16.30 | Viini ja Ruoka 2019
35,00 €
Tässä ainutlaatuisessa tastingissä maistetaan Viinilehden perustajan, Chateau Carsinin isännän Juha Berglundin lempi-rieslingejä Moselista, Rheingausta, Alsacesta ja Itävallasta viidentoista vuoden säteellä Juhan henkilökohtaisilla tarinoilla höystettynä.

Tastingissä maistetaan 7 viiniä.

Tasting pidetään Nanso Loungessa messualueella hallissa 2.
Tastinglippu
35,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Vuoden viinit 2019 -tasting La 17.30 | Viini ja Ruoka 2019
35,00 €
Viini –lehden Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund ovat valinneet ehdokkaat vuoden 2019 puna- ja valkoviineiksi.

Vuoden viini –ehdokkaiden tulee olla Alkon normaalivalikoimassa, maksimissaan noin 30 euron hintaisia ja ”viiden tähden” viinejä, toisin sanoen nämä viinit ilmentävät parhaalla mahdollisella tavalla rypälelajikkeensa ja tuotantoalueensa ominaispiirteitä, viinin valmistusprosessi on ollut kauttaaltaan täysin virheetön, ja lisäksi hapokkuus, hedelmäisyys, alkoholi sekä tanniinit ovat tasapainossa. Parhaiden viinien joukosta ehdokkaiksi nousi kolme valko- ja kolme punaviiniä.

Tasting pidetään kokoustila 208:ssa klo 17.30-18.30.
Tastinglippu
35,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Viiniposti tasting: Viinit & Appenzeller-juustot La 13.30 | Viini ja Ruoka 2019
29,00 €
Viiniposti järjestää tänä vuonna yhteistyössä Appenzeller-juuston kanssa herkulliset Viinit & Appenzeller-juustot -tastingin!

Koe makuhermoja kutkutteleva tasting viiniasiantuntija Jukka Sinivirran opastuksella. Sinivirta on arvostettu viinikirjoittaja ja luennoitsija, jonka innostus viiniä kohtaan on syttynyt jo yli 40 vuotta sitten.

Tilaisuudessa maisteltavana seuraavat viini- ja juustoparit:

Lunar Apogé Côtes du Rhône - Appenzeller Organic
Zenato Valpolicella Superior - Appenzeller Mildly Spicy
El Coto Crianza - Appenzeller Strongly Spicy
Domaine Franck Millet Sancerre - Appenzeller Superior Spicy
Graham's Late Bottled Vintage Port - Appenzeller Extra Spicy

Tasting pidetään Kokoustila 208:ssa.
Tastinglippu
29,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Vuoden viinit 2019 -tasting Pe 18.30 | Viini ja Ruoka 2019
35,00 €
Viini –lehden Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund ovat valinneet ehdokkaat vuoden 2019 puna- ja valkoviineiksi.

Vuoden viini –ehdokkaiden tulee olla Alkon normaalivalikoimassa, maksimissaan noin 30 euron hintaisia ja ”viiden tähden” viinejä, toisin sanoen nämä viinit ilmentävät parhaalla mahdollisella tavalla rypälelajikkeensa ja tuotantoalueensa ominaispiirteitä, viinin valmistusprosessi on ollut kauttaaltaan täysin virheetön, ja lisäksi hapokkuus, hedelmäisyys, alkoholi sekä tanniinit ovat tasapainossa. Parhaiden viinien joukosta ehdokkaiksi nousi kolme valko- ja kolme punaviiniä.

Tasting pidetään perjantaina Kokoustila 207:ssa klo 18.30-19.30.
Tastinglippu
35,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Valion herkuttelujuustot kera täsmäviinien To 18.30 | Viini ja Ruoka 2019
29,00 €
Tule ja koe juuston ja viinin suloinen liitto.


Tastingissa maistetaan kuutta Valion herkullista juustoa valikoitujen viinien kera. Samalla oivalletaan juustojen ja viinien yhdistämisen perusniksit sekä löydetään työkaluja kokonaisvaltaiseen viininnauttimiseen. Ainutlaatuisen tastingin pitävät Valion juustomestarit yhdessä viiniasiantuntija Kalle Naatula kanssa.

Tasting pidetään torstaina Kokoustila 208:ssa klo 18:30 – 19:30.

Tastingin hinta on 29 eur/hlö.
Tastinglippu
29,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Naturalviinien ABC – erikoisherkkuja maailmalta -tasting La 15.30 | Viini ja Ruoka 2019
35,00 €
Mitä ovat naturalviinit ja alkuviinit – ja mistä löytyvät herkut?


Natuviineihin rakastuneen viiniasiantuntija Kalle Naatulan lukuisten viinikaappien nuohouksen tuloksena syntynyt, suosittu Naturalviinien ABC -tasting rantautuu nyt Viini ja Ruoka -tapahtumaan. Tässä spesiaalissa tastingissa maistetaan viittä luonnon ja persoonallisuuden ehdoilla syntynyttä viiniä. Jokainen viini on harvinaislaatuinen ja natuviini-genren edustajana esimerkillinen. Tasting toimii mainiona ponnahduslautana naturalviinien maailmaan, ja tarjoaa taatusti elämyksiä myös pidemmälle ehtineille harrastajille.

Tastingin pitää Kalle Naatula
Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut muun muassa ravintoloista ja viinitiloilta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinitastingeja sekä sisältöjä omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä – viime vuonna 41 vetoa. Kalle kuuluu myös Viinilehden vakituisiin kirjoittajiin. Katso lisää: naatula.com

Tasting pidetään Kokoustila 208:ssa.
Tastinglippu
35,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Parhaat eurooppalaiset Pinot Noir –viinit Burgundyn ulkopuolelta -tasting Pe 18.30 | Viini ja Ruoka 2019
35,00 €
Tässä ainutlaatuisessa tastingissä maistetaan Viinilehden perustajan, Chateau Carsinin isännän Juha Berglundin johdolla hänen eurooppalaisia suosikkiviinejä Pinot Noirista Burgundyn ulkopuolelta Itävallasta, Saksasta, Espanjasta, Ranskasta ja Italiasta höystettynä Juhan henkilökohtaisilla tarinoilla. Tastingissä maistetaan 7 viiniä.


Tasting pidetään Nanso Loungessa messualueella hallissa 2.
Tastinglippu
35,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Zuccardi Master Class -tasting La 11.30 | Viini ja Ruoka 2019
35,00 €
Familia Zuccardi on Alberto Zuccardin vuonna 1963 perustama perheyritys.


Vielä viisikymmentä vuotta myöhemmin kolme sukupolvea työskentelee yhdessä saman intohimon parissa: viini.

Jose Alberto Zuccardi edustaa toista sukupolvea ja hän aloitti uransa vuonna 1976 kehittämällä viinitilan eri alueita; Santa Rosa viinitarhaa sekä kotimaan myynnin ja viennin.

Innovaatio on yksi yrityksen perusarvoista ja ominaisuus, jonka avulla Zuccardi on tuottanut uusia tuotteita, kokeillut muiden maiden rypälelajikkeita sekä antanut arvokasta panosta koko Argentiinan viiniteollisuudelle.

Bodega Zuccardi Valle de Uco -yritystä on vuodesta 2000 johtanut Sebastián Zuccardi (viininviljelijän kolmas sukupolvi). Sebastiánin tavoitteena on tuottaa alueelle tyypillisiä viinejä tutkimalla jatkuvasti Ucon laakson maaperää. Näin syntyy viinejä, jotka ilmaisevat alkuperänsä, maaperän olemuksen sekä äärimmäiset ilmasto-olosuhteet, mistä rypäleet tulevat.

Master Classin aikana maisteltavat viinit:

Zuccardi Serie A Torrontés
Zuccardi Q Chardonnay
Zuccardi Q Malbec
Zuccardi Q Cabernet Sauvignon
Concreto Malbec
Emma Bonarda
Tito Zuccardi Paraje Altamira
José Zuccardi Altitude

Tasting pidetään englanniksi ja se on Kokoustila 207:ssa.
Tastinglippu
35,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Saksan klassiset viinialueet -tasting La 13.30 | Viini ja Ruoka 2019
20,00 €
Saksan laatuviinialueet sijaitsevat pääosin läntisessä Saksassa. Jokainen alue on omintakeinen ja niillä on oma merkittävä tarinansa ja historiansa.

Tule kuulemaan jylhien maisemien ja jyrkkien viinirinteiden tarinoista sekä maistamaan kuuden laatuviinialueen annista ravintola Vinkkelin ravintoloitsija ja sommelier Antti Uusitalon johdattamana.

Tasting pidetään Kokoustila 207:ssa klo 13.30-14.30.
Tastinglippu
20,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Ca del Baio Master Class Tasting Pe 14.30 | Viini ja Ruoka 2019
33,00 €
Huippubarbarescoja jo neljännessä polvessa.


Grassojen Ca Del Baio - perhetila saa tunnustuksia vuodesta toiseen, milloin viinistä, milloin tarhauksesta milloin kovasta työstä. Esimerkkinä tämänhetkinen perheen pää, Giulio Grasso, viinitekijä ja omistaja valittiin Italissa vuoden “viinitarhuriksi” 2016. Giuliolla on kolme tytärtä Valentina, Frederica ja Paola, jotka ovat ottaneet aktiivisen otteen sukutilasta. Paitsi Barbarescoja tilalla tehdään paljon kokeiluja muun muassa valkoisten rypäleiden kuten Chardonnayn ja Rieslingin kanssa.

Tastingissa Valentina Grasson kanssa maistetaan Chardonnay, Langhe Nebbiolo, Barbaresco Autinbej 2016, sekä tarhabarbarescot Vallegrande 2016 ja Asili 2016 sekä yksi ikääntyneempi Barbaresco

Tasting-hinta on 33 eur/hlö ja se pidetään Nanso Loungessa messualueella hallissa 2. Tasting on englanniksi.
Tastinglippu
33,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Barolo Master Class -tasting To 14.30 | Viini ja Ruoka 2019
39,00 €
Master Classin teemana on maaperä ja sen vaikutus Barolon ominaispiirteisiin ja makuun.

Maistettavana on kuusi eri Baroloa, joiden rypäleet ovat kasvaneet eri osissa Barolo-aluetta. Kyseessä on Serralunga d’Alba, Monforte d’Alba, Castiglione Falletto, Barolo, La Morra ja pohjoisin alue Verduno.

Tasting pidetään Nanso Loungessa messualueella hallissa 2 klo 14.30-15.30.
Tastinglippu
39,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Viiniposti-tasting: Viinit & Appenzeller-juustot Pe 18.30 | Viini ja Ruoka 2019
29,00 €
Viiniposti järjestää tänä vuonna yhteistyössä Appenzeller-juuston kanssa herkulliset Viinit & Appenzeller-juustot -tastingin!

Koe makuhermoja kutkutteleva tasting viiniasiantuntija Jukka Sinivirran opastuksella. Sinivirta on arvostettu viinikirjoittaja ja luennoitsija, jonka innostus viiniä kohtaan on syttynyt jo yli 40 vuotta sitten.

Tilaisuudessa maisteltavana seuraavat viini- ja juustoparit:

Lunar Apogé Côtes du Rhône - Appenzeller Organic
Zenato Valpolicella Superior - Appenzeller Mildly Spicy
El Coto Crianza - Appenzeller Strongly Spicy
Domaine Franck Millet Sancerre - Appenzeller Superior Spicy
Graham's Late Bottled Vintage Port - Appenzeller Extra Spicy

Tasting pidetään Kokoustila 208:ssa.
Tastinglippu
29,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Pommery Master Class: “200 years of Madame Pommery” Tasting La 15.30 | Viini ja Ruoka 2019
45,00 €
CHAMPAGNE POMMERY on yksi maailman suurista samppanjataloista, ja kantaa nimeä Madame Louise Pommeryn mukaan.

Melkein kaksisataa vuotta vanha samppanjatalo on erittäin innovatiinivinen ja on edelleen perheomisteinen mutta nykyään firman johdossa on Vrankenin perhe. Pommeryn tyyli on hyvin raikas ja feminiininen.

Tastingissä maisteltavat viinit:

Pommery Brut Royal Magnum
Pommery Brut Royal Rosé
Pommery Apanage Blanc de Blancs
Pommery Cuvée Louise Nature
Pommery Grand Crus 2002 Magnum

Tasting will be held in English and in Nanso Lounge (expo area, hall 2).
Tastinglippu
45,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Raakasuklaan viinikaverit -tasting To 16.30 | Viini ja Ruoka 2019
29,00 €
Kalle Naatula, viini- ja ruokapalveluiden tuottaja, viiniasiantuntija.


Sukella suklaan ja viinin välillä suussasi soivien sinfonioiden ytimeen raakasuklaaseen rakastuneen viiniasiantuntijan Kalle Naatulan kanssa. Tastingissa tehdään katsaus aidon raakakaakaon ja -suklaan ominaisuuksiin sekä makuprofiileihin – terveysvaikutuksia unohtamatta. Viihdyttävän session aikana opit eri viinien ja suklaan välisiin makuelämyksiin vaikuttavista nyansseista ja pääset maistelemaan kiinnostavia makupareja.

Sisältö: Lajitelma suklaaherkkuja suositusviineineen

Tasting pidetään Nanso Loungessa messualueella hallissa 2.
Tastinglippu
29,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Bodegas Castanon Tasting To 18.30 | Viini ja Ruoka 2019
40,00 €
Bodegas Castanon viinejä syksyn Viini- ja Ruoka -tapahtumassa!


Tule tutustumaan tilan omistajan, Daniel Castanon johdolla pikkuruisen Yeclan viinialueen johtavan viinitalon herkullisiin viineihin. Tasting järjestetään Helsingin messukeskuksessa torstaina 24.10. klo.18.30-19.45. Nanso Loungessa messualueella hallissa 2.

Tastingin hinta 40 eur/hlö sisältää pääsylipun Viini ja Ruoka -tapahtumaan.
lippu
40,00 €
/ lippu
Tuotesivulle »
X
Balfour Master Class Tasting To 16.30 | Viini ja Ruoka 2019
25,00 €
Balfour Hush Heath Estate on yksi Englannin johtavista viinintuottajista.


Balfour-viinejä valmistetaan kauniissa 400 hehtaarin suuruisessa Hush Heath Estate-tilassa, joka sijaitsee Kentissä, Englannin lämpimimmässä ja kuivimmassa läänissä. Kartanoa ympäröivät muinaiset tammimetsät, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mircro-ilmaston köynnösten kasvuun. Palkittujen kuohuviinien lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös still-viinejä, mukaan lukien yhden lajikkeen Chardonnay ja Pinot Noir.

Adam Williams on Balfour Hush Heath Estate -yrityksen myyntijohtaja ja antaa luennossaan ainutlaatuisen kuvan englantilaisen viinin syntyhistoriasta. Ennen työskentelyään englantilaisten viinien kanssa hän vietti kahdeksan vuotta Moet Hennessylla.

Master Classin aikana maisteltavat viinit:

Balfour 1503 Classic Cuvee Brut
Balfour 1503 Rose Dry
Balfour Leslie’s Reserve Dry
Skye’s English White
Heath Manor Pinot Noir


Tasting pidetään torstaina 24.10. klo 16:30 – 17:30 Kokoustila 208:ssa.


Tasting on englanninkielinen.
Tastinglippu
25,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Chateau Dereszla Master Class Tasting Sat 11.30 | Viini ja Ruoka 2019
24,90 €
Tokaji in northeastern Hungary is world known for their sweet aszú wine.


One of the leading producers in the region is Chateau Dereszla. Their aszú wines have received several prestigious awards over the years - including 95 out of 100 points in the respected magazine Wine Spectator.

Chateau Dereszla is located in the small village of Bodrogkeresztúr, at the foot of Tokaj Mountains, 200 km northeast of the capital Budapest. The vineyards are located on the slopes in the valley between Tokaj Mountains in the south and the Carpathians in the north. The wine cellar, dating from 1406, winds away for several kilometers under the mountain and holds hundreds of barrels and thousands of bottles. The deepest part is 40 meters below ground level. The temperature always stays around 12 degrees and humidity around 90 percent - summer and winter.

During this exclusive tasting you will have the opportunity to discover some of the excellent wines produced by Chateau Dereszla. It is not just the sweet wines that keep high quality. Tokaji has a width that is well worth exploring! Together we try a sparkling, a dry white, a sweet late harvest and of course a sweet aszú wine.

Tasting will be held in English and in Kokoushalli 208.
Tasting Ticket
24,90 €
/ Tasting Ticket
Tuotesivulle »
X
Giovanni Manzone Master Class Tasting La 11.30 | Viini ja Ruoka 2019
35,00 €
Giovanni Manzonen lapset Mirella ja Mauro Manzone ovat ottaneet vastuun tästä noin kahdeksan hehtaarin perhetilasta Monforte d’Alban kylän huipulla.

Manzonet ovat erikoistuneet Barolo-tuottajiksi, vaikka valikoimassa on myös muita perinteisiä rypäleitä kuten dolcettoa, barberaa ja Langhe Nebbioloa.

Vaikka Manzonen tuotanto keskittyy baroloihin, isä-Giovanni ei unohda uskollista ystäväänsä Dolcettoa eikä perinteista piemontelaista valkoista lajiketta, Rossesea, mikä on alunperäislajike Cinque Terresta, Ligurian rannikolta. Rossese Bianco pelastettiin 90 – luvulla Piemonteen Manzonen toimesta. Alussa sitä olin noin kaksi hehtaaria mutta kysynnän kasvaessa tuotantoa on nyt noin viisi hehtaaria.

Tastingissa maistetaan kuusi viiniä, Rossese Bianco 2016, Dolcetto 2017, Barbera Ciliega 2017, Barbera Superiore 2017, Lange Nebbiolo 2017, Barolo Gramollere 2015 ja Barolo Gramolere 2011.

Tastingin hinta on 35 eur/hlö ja se on Nanso Loungessa messualueella hallissa 2. Tasting pidetään englanniksi.
Tastinglippu
35,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Riedel samppanjatasting Pe 16.30 | Viini ja Ruoka 2019
49,00 €
Tule kokemaan lasin suuri merkitys Riedel samppanjatastingiin!


Tastingissä perehdytään lasin merkitykseen viininautinnossa kahden erityylisen samppanjan sekä 4 erilaisen Riedel samppanja/kuohuviinilasin avulla.
Tastingissä sivutaan myös samppanjoiden sekä erityylisten samppanjalasien historiaa.
Tastingin hinta sisältää maisteltavat juomat sekä 2 erityylisille samppanjoille suunniteltua Riedel samppanjaviinilasia, arvo yht. 90e.

Tastingin hinta 49 eur/hlö (sis 2 samppanjalasia) ja se pidetään Kokoustila 207:ssa.
Tastinglippu
49,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Spiegelau Cocktail Master Class La 15.30 | Viini ja Ruoka 2019
39,00 €
Opi valmistamaan klassikko cocktaileja huippubaarimestari Jan Lindgrenin johdolla!

Spiegelau cocktailkoulussa Jan Lindgren opastaa sinut cocktailien maailmaan sekä antaa vinkkejä erityylisten cocktailien oikeaoppiseen valmistamiseen. Workshopissa valmistetaan ja nautitaan 3 erityylistä klassikko cocktailia sekä perehdytään lasin muodon tärkeyteen juomien tarjoilussa. Osallistujat saavat workshopissa käytetyt lasit mukaansa (3kpl). Lasien ja cocktailien arvo yht. 59e.

Tastingin hinta: 39e (sis. lasit 3 kpl sekä cocktailit). Tasting pidetään Kokoustila 207:ssa.
Tastinglippu
39,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Raakasuklaan viinikaverit La 13.30 | Viini ja Ruoka 2019
29,00 €
Jaakko Halmetoja, suklaa-alkemisti, hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija & Kalle Naatula, viini- ja ruokapalveluiden tuottaja, viiniasiantuntija.

Syvenny suklaan ja viinin välillä suussasi soivien sinfonioiden ytimeen suklaa-alkemisti Jaakko Halmetojan sekä viiniasiantuntija Kalle Naatulan johdolla. Esitys käy läpi aidon raakakaakaon ja -suklaan käyttötapoja ja makuprofiileja – terveysvaikutuksia unohtamatta. Viihdyttävän session aikana opit eri viinien ja suklaan välisiin makuelämyksiin vaikuttavista nyansseista ja pääset maistelemaan kiinnostavia makupareja.

Sisältö: Lajitelma suklaaherkkuja suositusviineineen


Tasting pidetään Nanso Loungessa messualueella hallissa 2.
Tastinglippu
29,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Naturalviinien ABC – erikoisherkkuja maailmalta Pe 14.30 | Viini ja Ruoka 2019
35,00 €
Mitä ovat naturalviinit ja alkuviinit – ja mistä löytyvät herkut?


Natuviineihin rakastuneen viiniasiantuntija Kalle Naatulan lukuisten viinikaappien nuohouksen tuloksena syntynyt, suosittu Naturalviinien ABC -tasting rantautuu nyt Viini ja Ruoka -tapahtumaan. Tässä spesiaalissa tastingissa maistetaan viittä luonnon ja persoonallisuuden ehdoilla syntynyttä viiniä. Jokainen viini on harvinaislaatuinen ja natuviini-genren edustajana esimerkillinen. Tasting toimii mainiona ponnahduslautana naturalviinien maailmaan, ja tarjoaa taatusti elämyksiä myös pidemmälle ehtineille harrastajille.

Tastingin pitää Kalle Naatula
Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut muun muassa ravintoloista ja viinitiloilta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinitastingeja sekä sisältöjä omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä – viime vuonna 41 vetoa. Kalle kuuluu myös Viinilehden vakituisiin kirjoittajiin. Katso lisää: naatula.com

Tasting pidetään Kokoustila 208:ssa.
Tastinglippu
35,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »
X
Neljän samppanjan supersetti -tasting Pe 16.30 | Viini ja Ruoka 2019
45,00 €
Tiedätkö mistä samppanja saa suloiset kuplansa?


Tässä tastingissa maistetaan neljää samppanjaa neljältä eri tilalta tutustuen Champagnen viinialueeseen, valmistukseen sekä rypälelajikkeisiin ja tämän päivän trendeihin. Keskiössä ovat visionääriset käsityöläistuottajat – ja tarjolla on myös muutama todellinen helmi. Heittäydy samppanjan pyörteisiin!


Tastingin pitää Kalle Naatula
Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut muun muassa ravintoloista ja viinitiloilta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinitastingeja sekä sisältöjä omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä – viime vuonna 41 vetoa. Kalle kuuluu myös Viinilehden vakituisiin kirjoittajiin. Katso lisää naatula.com

Tasting pidetään Kokoustila 208:ssa.
Tastinglippu
45,00 €
/ Tastinglippu
Tuotesivulle »

Viinilehti Oy / Viini ja Ruoka 2019

Melkonkatu 24
00210 Helsinki

Pienennä kartta
Näytä suurempi kartta

Ennakkolippujen ja alkoholin myynnistä sekä anniskelusta tapahtuman aikana vastaa Fazer Food Services Oy (y-tunnus 0873697-9).

Copyright ©2019 Corego Oy