0
0.00 €
Sulje X
Tuoteryhmät

Tasting (1 kpl)

Tastinglippu

Turku Food & Wine Festival -tastinglippu sisältää:
- Sisäänpääsy Tasting päivänä (to, pe tai la)
- Maksukortti (valitsemasi saldo)
- Riedelin Overture Red -viinilasi (Arvo 15,45€)
- Decanterin nettikaupasta 25% alennus Riedelin laseista koodilla TurkuFoodWine2018

Festivaalin tapahtuma-ajankohta:
To 26.7. klo 14 - 21
Pe 27.7. klo 14 - 22
La 28.7. klo 14 - 22

Tapahtumassa on käytössä SeamChip-maksujärjestelmä, jossa asiakkailla on erilliset maksukortit käytössään. kortteja voi ladata tapahtumassa käteisellä ja pankkikortilla, sekä ennakkoon SeamChip -mobiiliappilla.

 

  

Tervetuloa Turku Food & Wine Festivaaleille 26.-28.7.2018!

Ruoka- ja viinifestivaali palaa toistamiseen Aurajoen rantaan! Annoksia kaupunkimme parhaiden keittiömestareiden käsistä, lähiseudun raaka-aineista sekä viinejä maan parhaimpien maahantuojien kätköistä. Ravintolat ja yhteistyökumppanit julkaistaan toukokuun aikana Facebookissa ja nettisivuillamme.

Lippuun kuuluu Riedelin Overture Red -viinilasi (Arvo 15,45€) sekä maksukorttitapahtumassa. Ostamalla lipun saat myös 25% alennuskoodin Decanter.fi nettikaupan kaikkiin Riedel -tuotteisiin. 

 
Ovella liput myynnissä 13€/kpl
 
Pääsylippu sisältää:
- Sisäänpääsy valitsemanasi päivänä (to, pe tai la)
- Maksukortti (valitsemasi saldo)
- Riedelin Overture Red -viinilasi (Arvo 15,45€)
 
Festivaalin aukioloajat:
To 26.7. klo 14 - 21
Pe 27.7. klo 14 - 22
La 28.7. klo 14 - 22
 
Voit ladata lippuun oston yhteydessä 30€ tai 50 € tapahtumasaldoa, jolla nopeutat sisäänpääsyäsi tapahtumassa, kun saat käyttöösi valmiiksi ladatun tapahtumakortin. Tapahtumassa on käytössä SeamChip-maksujärjestelmä.


Tastingvalikoima:

 

Eric Bordelet siideritasting henkeä | PE 16.00-17.00

Ranskan Normandiassa siideriä valmistavan Eric Bordelet’n siiderit kuuluvat lajinsa ehdottamaan eliittin. Tastingissä maistellaan kuutta eri Bordelet’n siideriä, joista osaa on saapunut Suomeen vain muutamia pulloja. Tastingin pitää maahantuoja ja viinimestari Antti-Veikko Pihlajamäki. Tastingiin on vain rajattu määrä paikkoja ja tasting tullaan myymään loppuun ennen tapahtumaa, joten kannattaa varata paikka tastingiin hyvissä ajoin!

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (Liput ovelta 13€), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.


Lappo.fi - Kotioluen tekemisen jalo taito | LA 12.00-15.00

 

Hyvin rajattu määrä paikkoja! Oluttarvikeliike Lappo.fi omistaja ja Suomen kotiolutkonkareiden terävimpään kärkeen lukeutuva Jaakko Manni pitää kotioluen tekokurssin lauantaina klo. 12.00 - n. 15.00. Olet tervetullut paikalle vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta kotioluen tekemisestä, mutta myös kokeneemmat kotipanijat voivat tulla hakemaan kullan arvoisia vinkkejä ammattilaiselta.

Päivän aluksi käydään lyhyesti läpi oluen teon perusteet, jonka jälkeen siirrytään suoraan asiaan. Ja koska oluen tekeminen ilman lopputuotteen maistelua on kovin kuivaa puuhaa, päästään koulutuksessa myös maistamaan tapahtumaan osallistuvien panimoiden lopputuotteita.

 

Koulutus sisältää myös sisäänpääsylipun (pääsyliput ovelta 13€) tapahtumaan sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Halutessanne saatte mukaan myös maistelussa käytettävän Spiegelau mini IPA -lasin Turku Craft Beer Festival logolla. Tule siis oppimaan oluentekoa hyvässä seurassa ja hyvien oluiden parissa. Huom. yksi viinilasi per ihminen tapahtumassa. Kotiolutkoulu pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.



Three Barrel Project & viinintekijä Outi Jakovirta | PE 16.45-17.45

Three Barrel Projectin viinintekijä Outi Jakovirta esittelee itse tekemiään sekä maahantuontinsa viinejä Uudesta-Seelannista. Outilla on vyön alla lähemmäs kolmekymmentä sadonkorjuuta kolmelta eri mantereelta, joten kokemusta ei tästä tastingistä puutu. Tervetuloa maistamaan Outin herkullisia viinejä ja kuulemaan viinintekemisestä Uudessa-Seelannissa ja myös muualta!  Tastingissä maistetaan viisi viiniä Outin maahantuonnista, joista pääosa on myös Outin itsensä tekemiä.

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (Liput ovelta 13€), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.


Riedel Master Class | PE 15.00-16.00

Tule nauttimaan hyvistä viineistä ja toteamaan miksi Riedel on maailman arvostetuin

viinilasien valmistaja! Tastingissä maistetaan neljää erityylistä viiniä Riedel Veritas-sarjan

laseista ja samalla opitaan viinien aromeista, rakenteesta sekä laatuun vaikuttavista

tekijöistä. Tastingissä päästään myös tutustumaan Spiegelaun olutlaseihin yhden

erikoisoluen kera ja kokemaan lasin suuri merkitys olutnautinnossa.

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (Liput ovelta 13€), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.



Riedel Master Class | LA 18.30-19.30

Tule nauttimaan hyvistä viineistä ja toteamaan miksi Riedel on maailman arvostetuin

viinilasien valmistaja! Tastingissä maistetaan neljää erityylistä viiniä Riedel Veritas-sarjan

laseista ja samalla opitaan viinien aromeista, rakenteesta sekä laatuun vaikuttavista

tekijöistä. Tastingissä päästään myös tutustumaan Spiegelaun olutlaseihin yhden

erikoisoluen kera ja kokemaan lasin suuri merkitys olutnautinnossa.

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (Liput ovelta 13€), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.


Ainoa Winery - Wines from Finnish Forests (in English) | PE 18.00-19.00

Everyone knows great wines come from Bordeaux, Tuscany, La Rioja and Mendoza, but have you tasted the wines coming out of the Finnish forests?  Ainoa Winery is a new producer, founded by two immigrants who didn’t want to give up their winemaking hobby when they moved to Finland. So they experimented with local ingredients, and confirmed what wine experts have long known: to make great wines, you need to start with great fruit.  But they also confounded those same experts by showing that the fruit does not need to be grapes. Finland has the best berries in the world, and when treated right, they can produce some of the world’s best wines.

Ainoa’s wines have won awards in the US, Australia, Germany and the prestigious competitions of France.  Last year their wine Vaapukka made from raspberries became the first wine made from berries to be awarded a trophy and gold medal in Paris, where it received the 11th highest rating overall among 3500 wines judged, the vast majority of which were traditional wines.

They were honored with the 2018 Suomalaisen ruokakulttuurirahaston award for ”kekseliäs, luova ja rajoja rikkova toiminta, joka on merkittävällä tavalla vaikuttanut suomalaisen ruokakulttuurin kehittymiseen.”

Come taste the future of fine wines - from the Finnish Forests!

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa.

 Tasting includes a ticket to the festival (13€ from the door), a Riedel wineglass and NFC-payment card for the festival. Note: only one Riedel glass per customer. Tasting is held at Forum Marinum and you will find tastings when you arrive to the festival.

 


Chateau Carsin -tasting | LA 15.00-16.00

Suomalaisomisteinen Chateau Carsin on tuottanut viinejä Bordeaux’ssa jo vuodesta 1990. Viinitilaa pyörittävät isä-tytär-tiimi, Juha & Nea Berglund. Tule maistamaan Nean ja Juhan johdolla Carsinin tunnetuimmat viinit L’Etiquette Grise sekä Cuvée Noire ja kuulemaan kahden sukupolven välisiä näkemyseroja samoista viineistä. Molemmat ovat harvinaislaatuisia viinejä Bordeaux’ssa: L’Etiquette Grise valmistetaan harvinaisesta valkoisesta Sauvignon Gris -rypälelajikkeesta ja Cuvée Noire puolestaan on kuuden rypälelajikkeen sekoite, kun yleisimmät Bordeaux’n viinit ovat kahden tai kolmen lajikkeen sekoitteita. Pääset vertailemaan molemmista viineistä 3 eri vuosikertaa ja kuulet yleisesti viljelystä Bordeaux’ssa sekä siitä, kuinka eri vuosina erilaiset olosuhteet vaikuttavat viiniin.


Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.

 


Tori Siidritalu 28€ | PE 18.30-19.30

 Tastingin pitää Tori Siidritalun perustajat Karmo ja Veranika Haas, jotka saapuvat Turkuun maistattamaan omia samppanjametodilla valmistettuja siidereitä.

Vuonna 2014 toimintansa aloittanut Tori Siidritalu sijaitsee Viron Pärnumaalla. Vielä Torin siiderit on valmistettu osin osto-omenoista, joista Soomaan vanhoilla omenatarhoilla oli pitkään ollut ylitarjontaa. Kasvava siideribuumi on kuitenkin muuttanut tilanteen ja nyt omenat ovat kovinkin kysyttyä kauppatavaraa. Torin omistajaperhe, Karmo ja Veranika Haas, ovat istuttaneet omat 8 hehtaarin tarhansa yhteistyössä Pollin Hortikulturaalisen tutkimuskeskuksen kanssa seuloen parhaiten siiderinvalmistukseen soveltuvia vanhoja virolaisia omenalajikkeita, joita valittiinkin yhteensä noin 40:ä eri lajia. Tarhat ovat kuitenkin yhä nuoria eivätkä anna täyttä satoa vielä muutamaan vuoteen.


Tori Siidritalun siiderit valmistetaan pääasiassa niin kutsutulla perinteisellä menetelmällä, jossa siiderin kuplat syntyvät pullossa tapahtuvan toisen käymisen aikana ja lopulta kypsytyksen jälkeen siideristä poistetaan syntynyt hiivasakka. Menetelmä tuottaa siidereitä joiden makumaailma on puhdas ja suutuntuma hienostunut. Vähintään kuusi kuukautta kestävä hiivasakkakypsytys antaa siidereille myös usein kaivattua pyöreyttä, jota varsinkin kuiviin siidereihin voi pohjoisessa olla vaikea saada. Menetelmä on käsityövaltaisena ja monivaiheisena työläs, mutta Haasit uskovat syntyvän laadun korvaavan lopulta hitaan ja pienen tuotannon haasteet.


Itseoppineen Karmon siiderinvalmistus alkoi harrastuksena vuoden 2011 paikkeilla, mutta pian hän päätti yhdessä Veranikan kanssa tehdä uudesta intohimosta elinkeinon. Siiderien lisäksi Karmoa kiinnostaa kovasti viininviljely ja nyt 0,3ha:n tarha odottaakin ensimmäistä kunnon satoaan. Kansainväliset kontaktit sekä viljelijöiden hyvät keskinäiset suhteet tuntuvat olevan keskiössä virolaisen siiderin ja kukaties tulevaisuudessa viininkin aloitellessa maailmanvalloitustaan.


Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.


Kakola Brewing Company esittäytyy! | TO 16.45-17.45

Kakola Brewing Company on kolmen kaveruksen perustama naapurustopanimo Kakolan vanhan vankilan suurkeittiössä. Ensimmäiset oluensa panimo sai markkinoille Vappuna 2018.

Turku Food & Wine Festivalin tastingissa Turun tuorein panimo tulee maistattamaan oluenkeittäjä Peter Torniaisen johdattelemana kaksi uunituoretta ja samalla ensimmäistä sesonkioluttaan ja kolme kovaa vakiovalikoiman tuotettaan sekä kertomaan panimon toiminnasta.


Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.


Kimito Brewing -tasting | LA 16.45 - 17.45


Kimiton Brewingin omistaja, perustaja ja panimomestari Jonas Sahlberg maistattaa tuotteitaan ja kertoo panimonsa kaksivuotishistoriasta eläväiseen ja mukaansatempaavaan tyyliin. Kimito Brewingin tastingit eivät ole koskaan tylsiä ja ne ovatkin olleet suosituimpia maisteluita aikaisemmissa tapahtumissa. Varaa siis lippusi ajoissa, ettet jää ilman!

 

Tastingissä maistetaan 5 eri olutta. Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.

 

 

Vegaaniset viinit by Vegånia 30€ | TO 18.30


Yhteistyössä Vegånia-vegaaniruokafestivaalin kanssa järjestämme maistelun vegaanisesti tuotetuista viineistä. Viinit ovat myös luonnonmukaisesti tuotettuja ja niiden tekemisessä on noudatettu kestävän tuotannon periaatteita. Maistelun kaikki viisi viiniä ovat naturalviinejä ja maistelun lisäksi tastingissä testataan erilaisia makupareja viineille ja opetellaan ruoan ja viinin yhdistämistä.

Viinit on koottu usealta maahantuojalta ja tastingin pitää Turku Food & Wine Festivaalin järjestäjä Samuli Pasanen, joka myös työskentelee viinitilalla Ranskassa ja toimii freelance viinitoimittajana. Tastingin viinejä pääset maistamaan myös Vegånia festivaaleilla 3.-4. elokuuta.

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.


Kuohuviinilöydöt by Kalle Naatula 29€ | LA 16.45

Suuntaa seikkailulle kuplajuomien maailmaan sekä poimi juhlakauden löydöt ja vinkit. Tastingissa maistetaan viittä viiniä tutustuen erilaisiin kuohuviinityyleihin sekä viinin rakenteeseen ja aromeihin. Tastingin aikana sivutaan myös viinin ja ruoan yhdistämistä. Ohjelmassa on ohjattua oivaltamista ja omiin aisteihin tutustumista. Tasting soveltuu kaikille viinistä ja ruoasta kiinnostuneille. Minkäänlaista pohjatietoa viinistä ei tarvita. Tastingissa osallistujat saavat inspiraatiota ja välittömästi käyttöön vietäviä työkaluja kokonaisvaltaiseen viinin nauttimiseen.

Tule ja bongaa parhaat vinkit kesän ja loppuvuoden kupliviin juhliin! Tastingin pitää Kalle Naatula. Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut niin ravintoloista, viinitiloilta, tapahtumajärjestämisestä kuin media-alalta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinikursseja, työpajoja sekä sisältöjä valmiista kokonaisuuksista räätälöityihin ratkaisuihin. Kalle palvelee ammattitaidolla, omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä tähdäten tunnekokemuksen maksimointiin. Katso lisää: naatula.com

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin. André Clouet samppanjatasting Suomen Joutsenella 39€ | LA 15.00 Tervetuloa kesän ainutlaatuisimpaan tastingiin! Tasting järjestetään Suomen Joutsenen Kapteenin Salongissa ja siellä tarjotaan neljä huippusamppanjaa André Clouetin samppanjatilalta.

André Clouetin Grande Réserve samppanja on yksi Ruotsin ja Suomen myydyimmistä samppanjoista, mikä kertoo sen ettei muualle päin maailmaa jää myyntiin paljoa koska talon vuosituotanto on varsin pieni. Clouet tekee voimakkaan makuista, viinillistä samppanjaa Bouzyn ja Ambonnayn kylän Pinot Noir rypäleistä. Perheellä on kaikkiaan yhdeksän hehtaaria sataprosenttisesti grand cru -luokiteltua viinitarhoja näiden kylien parhailla rinteillä, ja alkuperä on selkeästi maistettavissa lopputuloksesta. Pullojen etiketit ovat hyvin koristeellisia ancien regime -tyyliin, sillä tilan perustaja toimi aikanaan Ludvig XV:n Versaillesn hovin kirjanpainajana.

Tastingin pitää Kalle Naatula. Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut niin ravintoloista, viinitiloilta, tapahtumajärjestämisestä kuin media-alalta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinikursseja, työpajoja sekä sisältöjä valmiista kokonaisuuksista räätälöityihin ratkaisuihin. Kalle palvelee ammattitaidolla, omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä tähdäten tunnekokemuksen maksimointiin. Katso lisää: naatula.com

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.

Naturalviinit Suomen Joutsenella – erikoisherkkuja maailmalta by Kalle Naatula 30€ | PE 15.00

Mikä ihmeen naturalviini? Mitä tarkoittavat vähäinen interventio, minimirikki ja kuorikontakti viinissä? Entäpä persoonallisuus, luonteikkuus ja alkuperäisyys? Ja mikä on janoviini? Tässä spesiaalissa tastingissa sukelletaan kenties tämänpäivän puhuttelevimpaan viinigenreen: natuviineihin. Kalle on valinnut tastingiin viisi kappaletta rakkaudella kasvatettuja ja valmistettuja viinejä. Jokainen tuote on harvinaislaatuinen, ja lajityyppinsä edustajana todellinen helmi. Tasting soveltuu kaikille viinistä ja ruoasta kiinnostuneille. Minkäänlaista pohjatietoa viinistä ei tarvita. Tastingissa osallistujat saavat inspiraatiota ja välittömästi käyttöön vietäviä työkaluja kokonaisvaltaiseen viinin nauttimiseen.

Lähde makuaistia avaavalle matkalle natuviinien maailmaan! Tastingin pitää Kalle Naatula. Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut niin ravintoloista, viinitiloilta, tapahtumajärjestämisestä kuin media-alalta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinikursseja, työpajoja sekä sisältöjä valmiista kokonaisuuksista räätälöityihin ratkaisuihin. Kalle palvelee ammattitaidolla, omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä tähdäten tunnekokemuksen maksimointiin.

Katso lisää: naatula.com

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.

Kuohuviinilöydöt by Kalle Naatula 29€ | PE 20.00

Suuntaa seikkailulle kuplajuomien maailmaan sekä poimi juhlakauden löydöt ja vinkit. Tastingissa maistetaan viittä viiniä tutustuen erilaisiin kuohuviinityyleihin sekä viinin rakenteeseen ja aromeihin. Tastingin aikana sivutaan myös viinin ja ruoan yhdistämistä. Ohjelmassa on ohjattua oivaltamista ja omiin aisteihin tutustumista. Tasting soveltuu kaikille viinistä ja ruoasta kiinnostuneille. Minkäänlaista pohjatietoa viinistä ei tarvita. Tastingissa osallistujat saavat inspiraatiota ja välittömästi käyttöön vietäviä työkaluja kokonaisvaltaiseen viinin nauttimiseen.

Tule ja bongaa parhaat vinkit kesän ja loppuvuoden kupliviin juhliin! Tastingin pitää Kalle Naatula. Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut niin ravintoloista, viinitiloilta, tapahtumajärjestämisestä kuin media-alalta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinikursseja, työpajoja sekä sisältöjä valmiista kokonaisuuksista räätälöityihin ratkaisuihin. Kalle palvelee ammattitaidolla, omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä tähdäten tunnekokemuksen maksimointiin.

Katso lisää: naatula.com

Tasting sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan (13€ ovelta), sekä Riedelin viinilasin (arvo 15,45€) ja maksukortin tapahtumassa. Huom. yksi lasi per ihminen tapahtumassa. Tasting pidetään Forum Marinumissa ja tapahtumapaikalla on tarkemmat opasteet tastingeihin.


 

Alkaen 20,00 €
Lahjatilaus (Nimi ja viesti tulostuvat lipulle.)
Lahjansaajan nimi:
Viesti:
Huom! Lahjakortti toimitetaan aina tilaajan osoitteeseen.
kpl
Hinta
Alkaen 20,00 €
/ kpl
Tasting
Lisää ostoskoriin
Tuotesivulle »

Copyright ©2018 Seamchip.fi