0
0.00 €
Sulje X

Turku Food & Wine Fest

Tervetuloa jo kolmannen kerran järjestettäville Turku Food & Wine festivaaleille! Tarjolla tulee olemaan taas upeita annoksia, raikkaita viinejä, käsintehtyjä siidereitä ja lähialueen pienpanimoita.

Menossa mukana ravintolat Smör, Karu Izakaya, Antigone, Miss Klose BBQ ja Nomad Food & Wine. Jäätelöt tapahtumassa tarjoaa Nordic Gelato Factory ja tuoreet kahvit meille paahtaa sekä keittää Frukt Coffee Roasters. Leipomona mukana on Turun uusin leipomo, bageri Å!

Juomapuolella yhteistyössä ovat mm. Vindirekt, Viinitie, Chateau Carsin, Let Me Wine, Ainoa Winery ja AOC51, jotka ovat Suomen viinimaahantuonnin huippunimiä.

Pienpanimoita ja siiderimöitä edustavat tapahtumassa Kimito Brewing, Rocking Bear Brewers, Linden Brewing, Moose on the Loose Brrewing, Tampere Brewing & Distilling Company, Skärgårdscider, Kuura Cider ja Texas Keeper Cider! Myös juomapuolen listausta tulemme täydentämään lähiaikoina!!

Lippu sisältää Riedelin viinilasin sekä maksukortin tapahtumassa.

Tapahtumassa on käytössä arvokortti, jota käytetään tapahtumassa kaikkien ostosten maksamiseen. Kortti toimii pankkikortin lähimaksun tavoin. Korttiin voidaan ladata arvoa ennakkoon, sekä myös tapahtuman aikana festivaalialueella.

Korttiin jääneen ylimääräisen arvon pystyy lunastamaan takaisin itselleen joko käteisenä tapahtumassa tai sähköisesti käyttämällä Corego -mobiiliapplikaatiota.


Aukioloajat:

To 25.7.2019, 14-21

Pe 26.7.2019, 14-22

La 27.7.2019. 14-22

Liput toimitetaan sähköpostitse maksun jälkeen.

Products

Product group

No products


Turku Food & Wine FestShow small map
Show large map

Tapahtuma K-18

Ennakkoliput toimitetaan sähköpostilla asiakkaalle maksutapahtuman jälkeen. Tarkasta tarvittaessa myös roskapostikansiosi. Lippuihin liittyvissä kysymyksissä yhteys asiakaspalvelu@corego.fi

Copyright ©2020 Corego Oy