0
0.00 €
Sulje X

Turku Craft Beer Festival 2019

Tastinglippu

Tastinglippu

Turku Craft Beer Festival -tastinglippu sisältää:
- Sisäänpääsy Tasting päivänä (pe tai la)
- Maksukortti (valitsemasi saldo)
- Spiegelau MINI IPA -lasi

Festivaalin tapahtuma-ajankohta:
Pe 8.3. klo 16 - 00
La 9.3. klo 14 - 00

Tapahtumassa on käytössä SeamChip-maksujärjestelmä, jossa asiakkailla on erilliset maksukortit käytössään. kortteja voi ladata tapahtumassa käteisellä ja pankkikortilla, sekä ennakkoon SeamChip -mobiiliappilla.


Tapahtumapaikka:
Turun VPK:n talo
Eskelinkatu 5
20100 Turku

Tervetuloa Turku Craft Beer Festivaaleille 8.-9.3.2018!

 

 

Tastingvalikoima:

 

Kimito Brewing - Pelkoja, tarinoita, lainaa ja lupauksia | LA 19.15 - 20.15

Kimito Brewingin muutos 3 vuoden aikana. Tarinoita muutosta uusiin tiloihin ja kaikkea mitä siihen liittynyt. Samalla tietysti puhutaan oluesta, sen teosta ja maistetaan muun muassa erittäin rajoitettua Kimito Brewing/Hiisi Imperial Stouttia!

Rocking Bear Brewers & tynnyrikypsytetyt oluet | LA 16.15 - 17.15

Mitä tynnyrikypsytys tekee oluelle? Minkälaisissa tynnyreissä olutta kypsytetään ja miksi? Tastingissä maistellaan samaa olutta tynnyrikypsytyksellä ja ilman, mukana Rocking Bearin saisonia ja imperial stouttia!

Moose on the Loose - Karkkia ja kaljaa! | PE 19.15 - 20.15

Onko sahti suklaan paras kaveri? Sopiiko vaahtokarkit ja hapan saison yhteen? Mitä tulee kun yhdistää pehmeän brown alen ja kirpeän karamellin? Näihin kysymyksiin ja paljon muuhunkin paneudutaan meidän tastingissä Turku Craft Beer Festivalissa!

Nordic Kiwi Brewers esittäytyy! In English | LA 14.30 - 15.30

Ruotsalais-Uusi-Seelantilainen Nordic Kiwi Brewers esittäytyy lauantaina klo 14.30! Tastingissä maistetaan viisi NKB:n tuotetta. Tasting pidetään englanniksi Nordic Kiwi Brewersin Kerrynin toimesta. Lue lisää osoitteessa http://nkbrewers.com.

Teerenpeli 25 vuotta juhlatasting | LA 17.00 - 18.00

Teerenpeli täyttää huimat 25 vuotta ja sen kunniaksi maistatuksessa on erikoiseriä, muun muassa Craft Beer -viikolla julkaistavan 25v juhlaviski. Tule mukaan maistamaan neljännesvuosisataa kotimaista olut- ja viskihistoriaa!

Kakola Brewing Company – Freesit klassikot ja leikkisät uutuudet | PE 16.15-17.15

Millaisia oluita Kakolanmäellä tehdään? Entä millaiset ovat naapurustopanimon suunnitelmat tuleville vuosille? Turun tuoreimman panimon Kakola Brewing Companyn tastingissa maistetaan panimon freesien vakiotuotteiden lisäksi vuoden 2019 lanseeraukset avaava uutuusolut ihka ensimmäistä kertaa.

Kolk Brewery (EST) introduction tasting In English | LA 19.00-20.00

Kolk Brewery Virosta saapuu esittelemään oluitaan olutmestarinsa Peeter Kolkin voimin. Luvassa kattaus panimon parhaita tuotteita tekijänsä esittelemänä. Näitä tuotteita ei ole vielä Suomen markkinoilla ja paikkoja tastingiin on rajatusti, joten kannattaa olla ajoissa mukana!

Mallassepät & New England IPA oluet | PE 17.00-18.00

Naantalilainen MallasSepät -panimo sukeltaa tastingissä syvälle voimakkaan humalaisiin NEIPA-tyylin oluisiin. MallasSeppien NEIPAt ovat olleet kysyttyä tavaraa ja syystä, sillä ne ovat raikkaudessaan ja hedelmäisyydessään Suomen huippua.

Alkaen 30,00 €
Lahjatilaus (Nimi ja viesti tulostuvat lipulle.)
Lahjansaajan nimi:
Viesti:
Huom! Lahjakortti toimitetaan aina tilaajan osoitteeseen.
kpl
Hinta
30,00 €
/ kpl
Tasting
Lisää ostoskoriin
Tuotesivulle »

Turku Craft Beer Festival 2019
Copyright ©2019 Corego Oy