0
0.00 €
Sulje X

Suomen Työväen Urheiluliitto

Hei! Tervetuloa ilmoittautumaan mukaan TUL:n tasa-arvoteemaiselle päiväristeilylle Tallinnaan 24.10.2020 reitillä Helsinki–Tallinna–Helsinki aluksella Viking XPRS. Lähtöaika on klo 10.30 Viking Linen Helsingin Katajanokan terminaalista (Mastokatu 1). Palaamme samaan terminaaliin klo 19.30.

Risteilyohjelmaan kuuluu menomatkalla ruokailu ja paluumatkalla TUL:n tasa-arvovaliokunnan järjestämä tasa-arvoseminaari.
Tästä verkkokaupasta voit ostaa risteilylle lipun ja halutessasi hytin, ilmoittaa matkustajatiedot sekä ostaa ruokailut.

Verkkokaupassa varataan halutut tuotteet (hytit, ja ruokailut) ja maksetaan ne tilauksen ollessa valmis, eli erillistä ilmoittautumislomaketta ei tarvitse täyttää eikä erillisiä laskuja lähetetä. Verkkokaupassa maksutapana käyvät perinteiset verkkomaksutavat.

Muutos- ja peruutusehdot: Tilauksen voi peruuttaa 22.9.2020 mennessä. Muutoksista ja peruutuksista perimme 10 euron muutos- ja peruutusmaksun. 23.9.2020 jälkeen hyväksymme peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Kaikissa muutos- ja peruutustapauksissa ota suoraan yhteyttä Aino Nevalaiseen (aino.nevalainen@tul.fi tai 050 472 9679).

Tuotteet

Tuoteryhmät
X
HYTTI | B4 Inside Standard
35,00 €
Kansi 6. Sisähytti. 2 alavuodetta ja 2 ylävuodetta. TV, puhelin. Pinta-ala: 9,3 m². Huom. Mikäli tarvitsette liikuntarajoitteisille henkilöille tarkoitetun hytin, otattehan suoraan yhteyttä Aino Nevalaiseen (aino.nevalainen@tul.fi tai 050 472 9679).
HYTTI
35,00 €
/ HYTTI
*Hyttiin majoittuvat henkilöt (etunimi/sukunimi):
Tuotesivulle »
X
RISTEILYLIPPU 24.10.2020
40,00 €
Sisältää matkan Helsinki–Tallinna–Helsinki ja menomatkalla Eat&Seat-ruokailun, jossa tarjolla salaatteja, kylmiä herkkuja, laaja leipävalikoima sekä jälkiruokia. Kahvi/tee, mehu ja virvoitusjuomat sisältyvät hintaan. Tarjoillaan The Buffet -ravintolassa kannella 8. Paluumatkalla risteilylippuun sisältyy osallistuminen TUL:n tasa-arvoseminaariin. Huomaattehan, että paluumatkan ruokailu on tilattavissa erikseen eikä kuulu matkalippuun.
KPL
40,00 €
/ KPL
Matkustajien lkm, kokonimet, syntymäajat ppkkvvv*
Ryhmän matkanjohtajan etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite sekä puh.nro*
Sukupuolet henkilöllisyystodistuksissa ja kansalaisuudet*
Tuotesivulle »
X
PALUUMATKAN RUOKAILU | 24.10.
19,00 €
Salaattibuffet, jossa tarjolla neljää erilaista salaattia (kanasalaatti, juustosalaatti, katkarapusalaatti ja kasvissalaatti), leipää ja levitteitä, jälkiruoaksi kakkua tai piirasta, virvoitusjuomat hanasta ja yksi lasillinen IV-olutta tai viiniä. Tarjoillaan kokousosastolla.
KPL
19,00 €
/ KPL
Tuotesivulle »

Suomen Työväen UrheiluliittoPienennä kartta
Näytä suurempi kartta

Lippuongelmissa olethan yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@corego.fi.

Copyright ©2020 Corego Oy