0
0.00 €
Sulje X

Sisustus Room2

Sisustus Room2

Sisustus Room² on uusi sisustusalan yritys Seinäjoella Rengastiellä. Palveluihin kuuluu niin yksityisasuntojen kuin julkisten kohteidenkin sisustussuunnittelu sekä erikoisuutena näyttelyautojen sisustuksien suunnittelu. Lisäksi toteutamme myös sisustusiltoja sekä yksityisille henkilöille että yrityksille, esimerkkeinä erilaiset teemaillat ja tykyillat.

Soita ja varaa ilmainen asiakaskäynti, jonka aikana käydään projektisi alustavasti läpi. Tämän jälkeen teen sinulle tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta. Näin voit varmistua siitä, että projekti lähtee heti alkumetreiltä asti toivomaasi suuntaan.

Rengastiellä palvelee myös sisustusmyymälä, joka tarjoaa laadukkaita sisustustuotteita huonekaluista ja valaisimista piensisustustavaroihin.

Myymälämme sisustustuotemerkkejä ovat mm.

Acapulco-chair, Bagunette, Brita Sweden, Brunklaus, By Lassen, by nord, Cult Design, David Trubridge, Design Letters, Eero Aarnio, Eva Solo, ferm LIVING, Harlequin, Klinta & Co, Lampe Gras, LE KLINT, Muuto, Menu, Norther Lightning, Normann Copenhagen, Rosendahl, Seletti, Spira, Vita

Tervetuloa!

Sisustus Room2

Rengastie 1
60120 Seinäjoki
Puh. 045 880 1600

Pienennä kartta
Näytä suurempi kartta

Ma: Suljettu, Ti-Pe 10-17, La: 10-14, Su: Suljettu

Copyright ©2019 Corego Oy