0
0.00 €
Sulje X

Matkatoimisto Matka-Vekka

MatkaVekka on asiakasta lähellä kaikkialla Suomessa. Matkamyymäläverkostomme on Suomen laajin; Helsingistä Seinäjoelle ja Porista Joensuuhun. Henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi palvelemme asiakkaitamme verkossa 24 tuntia /vrk.
MatkaVekan myyntivalikoima koostuu laajasta omasta matkatuotannosta, ryhmämatkamyynnistä sekä seuramatkamyynnistä.

MatkaVekan tarjonnasta erityisen suosittuja ovat huolettomat perhelomat, kiehtovat kierto- ja kaupunkimatkat sekä virkistävät kylpyläpaketit. Perinteisen risteilyloman voi MatkaVekan avulla viettää vaihteeksi vaikka Karibialla. MatkaVekan matkoilla on lähes aina mukana suomalainen matkanjohtaja.

Ryhmämatkojen myyjänä MatkaVekalla on jo vuosikymmenten kokemus. Oli kyseessä sitten liiton, seuran, työporukan tai vaikka sukulaisten yhteinen matka maailmalle, MatkaVekka hoitaa kaikki matkajärjestelyt puolestanne. Ryhmämatka on aina ainutlaatuinen ja kullekin ryhmälle räätälöity.

Lomamatkat tarjoaa valmismatkoja kaukomaille sekä Etelä-Euroopan suosituimpiin lomakohteisiin. Lomamatkat lennättää moniin kohteisiin Helsinki-Vantaan lentokentän lisäksi lukuisilta maakuntakentiltä. Lomamatkojen kohteissa suomalaiset oppaat ovat alansa kokeneimpia ja heidän avullaan asiakkaamme saavat lomastaan kaiken irti.

Matkatoimisto Matka-Vekka

Kauppatori 1-3
60100 Seinäjoki
Puh. +358 20 1204760

Show small map
Show large map

Ark. 10-17

Copyright ©2019 Corego Oy