0
0.00 €
Sulje X

PALVELUIDEN KÄYTTÄJÄLLE

Oletko koskaan miettinyt, jos voisit säilyttää kaikki etukupongit, leimakortit, kausikortit ja kanta-asiakkuudet samassa kortissa? Kiinnostusta olisi liittyä uuden yrityksen asiakkaaksi, mutta jatkuva rekisteröityminen ja uudet asiakaskortit eivät kiinnosta.

 Me tarjoamme  palvelun, jonka avulla voit ladata kaikki edellämainitut samaan korttiin ja eri yritysten palvelut ovat yhden kortin takana.

Verkkokaupastamme pystyt ostamaan tuotteita ja palveluita eri yrityksiltä ja lisäksi sinulla on mahdollisuus ladata kortillesi yritysten palveluita, kuten esim lounasliput, kausi- tai kuntosalikortit.

Sivustomme ylälaidassa "kirjaudu" -valikko  mahdollistaa mm. kortille ladattujen leimapassien, kuntosalilippujen ja urheiluseurojen kausikorttien seurannan ja uusien palveluiden lataamisen suoraan kortille verkkomaksulla – esimerkiksi tapahtumaliput.  

Yrityksillä on olemassa SC -palvelun tarjoamia kortteja, jotka ovat ilmaisia käyttäjille, mutta palvelussamme toimii myös kaikki muut älykortit (NFC), joten jos sinulla on jo jokin älykortti, niin yritykset voivat rekisteröidä sen käytettäväksi.

KOMIA -palvelukortti

Kesällä 2014 Etelä-Pohjanmaalla saapuivat KOMIA – palvelukortit, jonka jälkeen on ollut mahdollista yhdistää paperiset ostoleimakortit ja kampanjalipukkeet ja muut yritysten palvelut yhden kortin taakse. Palvelun alueelliset käyttötarkoitukset ja ominaisuudet laajenevat jatkuvasti. Palveluun rekisteröityneitä Etelä-Pohjalaisia on jo yli 10 000, joten palvelu on otettu hyvin vastaan.

KOMIA – kortit ovat ilmaisia yrityksille ja kuluttajille, mutta urheiluseurat ja yritykset ovat hankkineet käyttöönsä myös omia kortteja. Perusideana kuitenkin on, että kuluttaja voi käyttää yhtä korttia kaikissa haluamissaan paikoissa – käyttäjä päättää korttinsa ulkoasun. 

 

Made in Kainuu -kortti

 
KAINUU ON RAKENTANUT KESTÄVIÄ ASIAKASSUHTEITA ÄLYKORTIN
AVULLA JO VUODESTA 2013

 

Made in Kainuun yhdeksi markkinoinnin työkaluksi valittiin Made in Kainuu -kortti, joita on

jaettu 25000 yrityksille jaettavaksi.

Turvallisuus taattu

SeamChip perustuu pilvipalveluun, joten kortti on käyttäjälleen täysin turvallinen. Vaikka kortti joutuisi vääriin käsiin, se on löytäjälleen arvoton, sillä kortille ei tallenneta mitään asiakkaan tietoja. Kadonnut kortti voidaan ongelmitta vaihtaa uuteen ja käyttämättömät palvelut sirtyvät uuteen korttiin.

Palvelu saanut hyvän vastaanoton

SC -palvelu on saanut käyttäjiltä ja yrittäjiltä hyvän vastaanoton monipulisen palvelutarjontansa ansiosta. Käyttäjä päättää itse mihin yrityksiin hän halua liittyä asiakkaaksi ja mitä palveluita haluaa kortin kautta käyttää. Asiakas saa mahdollista markkinointi-informaatiota pelkästään yrityksistä, joissa on asiakkaana.

 

Rekisteriselosteen löydät tästä.

YRITYKSET, SEURAT JA TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄT

 

Tarjoamme asiakasyrityksillemme monipuolisen palvelukokonaisuuden päivittäisen liiketoiminnan kehittämiseksi samasta käyttöliittymästä.

 

Asiakasrekisteri (CRM)

Asiakasrekisterin avulla voit hallita ja profiloida asiakkuustietoja ja toteuttaa kohdistettuja kampanjoita ja viestintää omille asiakkailleen kustannustehokkaasti.

 

Verkkokauppa

Tuote- ja palvelumyynti kansainväliseksi ja ympärivuorokautiseksi. Verkkokauppamme on yrityksille ja seuroille, sekä tapahtumanjärjestäjille oikea ratkaisu, kun näkyvyyttä palveluille ja tuotteille halutaan lisätä omalla toiminta-alueella. Lisäksi verkkokaupan avulla saavutetaan asiakkaat, joilla ei ole mahdollista asioida liikkeessä.

Verkkokaupalla vahvistetaan myös yrityksen näkyvyyttä ja tutkitusti kuluttajat kartoittavat tuotetarjontaa verkosta ennen ostopäätöstä - kehitä toimintaasi vastaamaan asiakastarpeitasi.
 
Palveluiden ostaminen tunnisteelle

Lisäarvona tavalliseen verkkokauppaan: Yritys voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden ostaa palveluita suoraan tunnisteelle: 
Esim. Ottelu- ja tapahtumaliput, kuntosalikäynnit tai kuukausiliput, sekä lounasliput - riippuen palvelutarjonnastasi. Mahdollistamme palvelutarjonnan laajentamisen: Pääsylippujen lisäksi asiakkaalle voidaan tarjota muita palveluita ostettavaksi ennakkoon ja todennettavaksi tunnisteen avulla.
 
Lipunmyynti

Verkkokauppamme mahdollistaa myös lipunmyynnin (E-liput ja printtiliput), jolloin verkkokauppastamme voidaan tarjota etukäteen tapahtumiin fanituotteista lähtien kaikki pääsylippuihin ja tapahtumapalveluiden ostaminen ennakkoon - paranna asiakastyytyväisyyttäsi ja vähennä jonoja. 
 
Tapahtumahallinta
Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen tapahtumahallintajärjestelmän pienistä tapahtumista suuriin yleisötapahtumiin. Mahdollistamme sähköiset palveluliput, palveluostamista nopeuttavan tapahtumarahan, palveluiden käyttöseurannan, asiakastiedon kertymisen ja reaaliaikaisen viestinnän.

 

        

Ajanvarauskalenteri

Sähköisen ajanvarauskalenterin avulla kuluttajat voivat tehdä palvelutarjonnastasi mm. tila- ja aikavarauksia riippuen toimialastasi. Palvelusi on varattavissa 24/7, joten asiakas voi varata itselleen parturiajan vaikka lauantai-iltana.

 

Kulunvalvonta

Palveluumme on mahdollista liittää myös kulunvalvontajärjestelmä osaksi kokonaisuutta, jota suurten asiakasmäärien hallinta vaatii. 

Nykyisten asiakasyritysten kirjautuminen

KIINNOSTUITKO - OTA YHTEYTTÄ:

info(at)seamchip.fi

Kari Kyllönen / 010 574 2021

Hannu Elomaa / 010 574 2023

 

 
Copyright ©2018 Corego Oy