0
0.00 €
Sulje X

Idea Ravintola

Idea Ravintola

Ravintola Idea tarjoaa päivittäin vaihtuvan sekä monipuolisen lounasvalikoiman kaikille yksityis- ja yritysasiakkaille. Lounasajan ulkopuolella ravintola toimii Juvenes Juhlapalvelun tilausravintolana. www.juvenes.fi/ideaGlobe Kitchenin terveellisen arkilounaan tunnusmerkkinä ovat kansainvälisten keittiöiden ruuat ja niiden alkuperäiset syvät maut. Globe ei ole jumiutunut mihinkään tietyn tyyliseen ruokaan. Vaihtelu ja kokeilunhalu ovat Globen ystäville tärkeää. Päivittäin tarjolla on myös kasviruokavaihtoehto. Lounas sisältää pääruoan, lämpimän kasvis- ja energialisäkkeen, salaatti- ja leipäpöydän, ruokajuoman, kahvin tai teen ja keksin.


Fusion Kitchen Classic on tunnettu perinteisistä takuuvarmoista herkuistaan. Avokeittiön valikoimaan kuuluvat mm. reilut mehevät Burgerit, tuliset siivet ja parilalta valmistuvat leikkeet. Myös itse valmistetut kasvispihvit sisältävät juuri oikean proteiinilisän. Päivittäin on tarjolla kaksi annosruokavaihtoehtoa. Annoslounas sisältää pääruoka-annoksen, salaatti- ja leipäpöydän, ruokajuoman, kahvin tai teen ja keksin.TakeMeAway - osta mukaan!
Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa mukaan herkullisia tuotteita varhaisesta aamusta
alkaen - helposti ja nopeasti. Tuotteet voit nauttia myös ravintolassa samaan hintaan. Ota salaattia tai keittoa sen verran kuin haluat. Annoksesi punnitaan kassalla ja hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Kilohinnoittelu mahdollistaa juuri Sinulle sopivan annoskoon ja hinnan. Voit ostaa myös lounaan lisäkekomponentteja pieneen lisähintaan.
• My Salad on sinun valintasi, jos haluat itse rakentaa lounassalaattisi. Tarjolla on useita päivittäin vaihtuvia ruokaisia salaatteja, joista voit koota mieleisesi annoksen. Salaattien lisäksi tarjolla monipuolinen valikoima mm. erilaisia jyviä, pähkinöitä, hedelmiä ja papuja, joilla voit maustaa salaattisi. Tuoreet salaattiraaka-aineet ja monipuolinen lisäkevalikoima tuo vaihtelua päivittäiseen ateriaasi. Salaatin kaveriksi voit valita myös päivän kevytkeiton.
• Voit ostaa mukaan myös päivän lounastuotteita joko annoksena tai kerralla isomman erän kilohinnalla.
• Happy Coffee tarjoaa sinulle tuoretta kahvia ja herkullisia kahvilatuotteita koko päivän. Meiltä löydät myös terveelliset smoothiet ja tuoreet hedelmät.


Happy Breakfast – Iloisella aamiaisella jaksat pitkään

Starttaa aamusi monipuolisella ja laadukkaalla aamiaisella, jonka perustana ovat kasvikset, leikkeleet ja juustot, kananmuna, itse tehdyt lämpimät tuoreet leivät sekä monipuolinen juomavalikoima. Maukas ja terveellinen puuro tai mysliannos pitää vatsan kunnossa ja nälän poissa lounaaseen asti. Tuunaa puuro tai mysli niin kuin haluat: hillolla, marjoilla, pähkinöillä, kuivatutuilla hedelmillä.

Idea Ravintola

Tiedekatu 2
60100 Seinäjoki
Puh. 0207 600 393

Pienennä kartta
Näytä suurempi kartta

Avoinna ma-pe klo 08.00-15.00 Aamiainen ma-pe klo 8.00-9.30 Lounas ma-pe klo 10.30-13.30

Copyright ©2019 Corego Oy